Online Cooking Course

Dear Sir/Madam!

We kindly invite you to our next online event, this time not only to feed the mind:

Online cooking course with the Marriott chef

The chef of the Marriott Budapest Hotel, Dávid Gila, will lead the home preparation of one of his favorite main dishes live from the Studio Kitchen straight to your kitchen.

Menu:
Pan fried duck breast with barley pearl risotto, roasted mushrooms and caramelized pears.

For vegetarians:
Pan-fried Portobello mushroom heads with barley pearl risotto and caramelized pears.

+ wine of the house(Boch PortaGéza)

 

Date: 3rd of December  17:00-18:30h

Location: Zoom

 

Prices include delivery of ingredients (2 people / portion) and wine of the house.

Please indicate your intention to participate by 27th of November at the latest at the following link:

Date:
03 December 2020, 17:00

Venue:

Zoom

Participation fee for members:
18 500 HUF (0% VAT) / household

Participation fee for non-members:
25 000 HUF (0% VAT) / household

Application

Application deadline:
27 November 2020




Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a regisztrációt és az előzetes jelentkezések írásbeli lemondását 2020.11.27. -ig (18:00 óra) tudjuk figyelembe venni, amelyért megértésüket köszönjük. Határidőn túli lemondás illetve, ha a rendezvényen nem jelenik meg a részvételi díj kiszámlázásra kerül.

A részvételi díjról szóló számlát a Swisscham Hungary állítja ki.