Online főzőiskola

Kedves Tagunk, Partnerünk!

Szeretettel meghívjuk Önt következő online rendezvényünkre, mely ezúttal nem csak az elmének szolgál táplálékként:

Online főzőtanfolyam a Marriott konyhafőnökével

A Marriott Budapest Hotel konyhafőnöke, Gila Dávid egyik kedvenc főfogásának otthoni elkészítését vezeti le élőben a Studio Kitchen látványkonyhából egyenesen az Ön konyhájáig

Menü:
Serpenyőben sült kacsamell árpagyöngy rizottóval, pirított gombával, karamellizált körtével.

Vegetáriánusoknak:
Serpenyőben pirított Portobello gombafejek árpagyöngy rizottóval, karamellizált körtével.

+ ház bora (Boch PortaGéza)

 

Dátum: december 3. 17:00-18.30h

Helyszín: Zoom

Az árak az alapanyagok (2 fő/ adag) és a ház borának házhoz szállítását tartalmazzák. 

Részvételi szándékát kérem, hogy legkésőbb november 27-ig az alábbi linken jelezze:

Dátum:
2020. december 03., 17:00

Helyszín:

Zoom

Részvételi díj tagoknak:
18 500 Ft (0% ÁFA) / háztartás

Részvételi díj nem tagoknak:
25 000 Ft (0% ÁFA) / háztartás

Jelentkezés

Jelentkezési határidő:
2020. november 27.




Kérem, legyenek szívesek megadni egy e-mail címet, ahova továbbíthatjuk a rendezvényről szóló számlát.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a regisztrációt és az előzetes jelentkezések írásbeli lemondását 2020.11.27. -ig (18:00 óra) tudjuk figyelembe venni, amelyért megértésüket köszönjük. Határidőn túli lemondás illetve, ha a rendezvényen nem jelenik meg a részvételi díj kiszámlázásra kerül.

A részvételi díjról szóló számlát a Swisscham Hungary állítja ki.